Полтава, вул. Соборності 77А,
зуп. «площа Зигіна»

тел.: +38-050-346-53-38, email:[email protected]

Основні рекомендації з тренінгів в фітнес-клубі

Основні рекомендації з тренінгів
в фітнес-клубі Fitland

Відкриваючи двері сучасного фітнес-клубу, ви потрапляєте в царство «заліза», гумових килимків і жорстких поролонових «цегли». Розібратися в них і ефективно вибудувати своє покликання важко навіть теоретично підкованим відвідувачам. Краще рішення - знайти провідника. Адже головну роль відіграють все-таки люди.

Фітнес-інструктори клубу «Fitland» - це справжні професіонали своєї справи, майстри спорту та кандидати в майстри спорту з різних напрямків, переможці різноманітних змагань і конкурсів. Вони завжди готові приділити вам увагу і надати допомогу в досягненні ваших цілей.

Основний прийом навчання у фітнес-клубі

  1. Для того, щоб інтенсивні заняття з залізом не здалися пеклом, вам потрібно напрацювати певний рівень функціональності. Якщо ви бігаєте на гору з рюкзаком без дикої задишки - честь і похвала вам. Якщо ні, то 30-хвилинне тренування через день на витривалість змінить ситуацію.
  2. Два тренування на тиждень - ноги та верх (задній та плечовий пояс) - цього буде достатньо, щоб отримати масу та побудови гарного силового результату.
  3. Основою базою тренувань - база (80% від загальної кількості). Багато підходів (принаймні 10). Тренування виконуються на найпотужніших/слабких м’язових групах, що беруть участь у цьому основному русі.
  4. Незалежно від вашої тренувальної мети, необхідна періодизація та циклічність. Бодібілдер повинен збільшити масу, попрацювати на своєю силою, щоб працювати з новим навантаженням у наступному вагонабираючому циклі, а потім підсушити свої м'язи. Силовику потрібно відпочивати з великих навантажень, періодично набираючи масу та послідуючі висушування свого тіла.
  5. Відновлення завжди важливіше, за тренування. Якщо ви прийшли на тренування зламані, то перенесіть тренування на пару днів вперед або зробіть легку та малооб'ємну програму. У цьому випадку ви не лише втратите результат, але й підніметеся вгору.
  6. Залежно від цілей, режими основної роботи також різняться. Маса становить 10 підходів 10-20 повторень у кожному, силі 15-20 відповідно до 1-5 повторень у кожному. Працюючи з навантаженням близьким до мед, вистачить і невеликого обсягу (близько до 5). І тривалий відпочинок.

Якщо ви вперше прийшли до фітнес-клубу, наш інструктор познайомить вас із правилами використання тренажерів, навчіть вас безпечній техніці виконання основних вправ, дасть корисні рекомендації для подальшої підготовки. Вступний інструктаж у тренажерному залі є обов'язковим для всіх, хто розпочинає свої заняття у нашому фітнес-клубі Fitland.

Щоб швидше досягти результату, ми рекомендуємо скористуватися послугами особистого тренера

Особистий тренер розробить для вас індивідуальну програму навчання, враховуючи фізіологічні можливості вашого тіла та ваші побажання, виберіть необхідне навантаження, контролюйте техніку виконання вправ, динаміку ваших досягнень. Ви можете мати справу з інструктором з фітнесу як у тренажерному залі, так і в залі для групових занять, а також вибрати особисту підготовку для будь-якого типу групових програм.