Полтава, вул. Соборності 77А,
зуп. «площа Зигіна»

тел.: +38-050-346-53-38, email:[email protected]

Основы для желающих заниматься йога

Основи для бажаючих займатися йога

Фітнес - це не тільки групові заняття. Будь-який вид занять: йога, шейпінг, аеробіка, тренажерні зали і т.д. або інші напрямки - це своя філософія. І якщо ви вирішили почати тренуватися за обраним напрямом, але не знаєте, де знайти відповідні програми - приходьте в наш фітнес-клуб

Що б позбутися від стресу і привести тіло і розум в гармонію, запрошуємо Вас відвідати заняття Yoga!

Ці заняття, спрямоване на розробку рухливості суглобів, еластичності зв'язок, сприяє розвитку координації, м'язової витривалості, гнучкості та придбання свободи рухів, а також формуванню пропорцій тіла. Yoga позбавить від психологічної втоми і стресу. Введе в стан гармонії та балансу. Цей урок знімає напругу, дає енергію, призводить м'язи в тонус.

Знайомство з йогою - з чого краще почати

Підготуватися до першого заняття бажано заздалегідь - це допоможе Вам відчувати себе найбільш комфортно і отримати максимум задоволення від практики і відчути дружню атмосферу наших залів. Дізнайтеся більше про метод Айенгара в цій статті.

Необхідні речі для занять йога

Приходячи в Центр візьміть з собою змінне взуття. Займатися зручно в легкій, щодо вільному одязі: лосинах, шортах, майці або футболці. Практикують йогу - босоніж. Відкриті стопи роблять практику більш усвідомленою. У наших залах є все необхідне для занять. За бажанням Ви можете взяти з собою свій килимок для йоги.

Пунктуальність і харчування під час занять йога

Намагайтеся приходити на заняття за 5-10 хвилин до його початку, це дозволить Вам краще підготуватися і налаштуватися на практику. Займатися корисно на порожній або напівпорожній шлунок, тому легко перекусивши за 2 години або щільно поївши за 4 години, можна сміливо йти на заняття.
здоров'я

Якщо Ви відчуваєте дискомфорт в тілі, внутрішню втому або інше легке нездужання повідомте про це викладача до початку заняття. Рекомендується відкласти заняття, якщо у Вас підвищена температура або загострення хронічного захворювання.

Про практику занять йога

Практика йоги цікава і пізнавальна. В незалежності від віку, рівня своєї підготовки, фізичного або емоційного стану йога відкриє Вам двері в світ нових відчуттів і кожен знайде в ній те, що необхідно саме йому. Тому беріть з собою гарний настрій, світлу посмішку і приходьте в наш фітнес-клуб на своє перше заняття.

Ми сподіваємося, що досвід занять
в нашому фінтес-клубі Fitland буде позитивним,
і Ви станете нашим постійним гостем і другом.